/tittel.


Julehøytiden betyr ofte kreativitet og appellerer til vår indre kunstner. Vi hører på julesanger og legger sammen stearinlys og dekorerer hjemmet vårt. Vi betaler mye penger for å male et rom og fylle det med en julestemning som antyder varme og glede.

Heldigvis trenger ikke å være vanskelig eller dyrt å dekorere hjemmet ditt for jul. Faktisk er det mulig å lage hjemmelagde juledekorasjoner som har personlighet og koste deg lite.

Vi har satt sammen denne listen med tips og triks for de som ønsker å skape den perfekte julefeeling med noen få materialer.

1-Sprayi
ng med kunstig snø: Kunstig snø kommer i alle slags former, fra sprayflasker til snow globes og konfetti. Spray den over store avstander som i korridorer eller rundt barnestuer for en levende effekt.

2-Lim opp julelys: Det er lett å glemme at julelys også kan brukes som dekorasjoner. Drap dekkroken eller et hjørne av et rom i små julelys for et diskret touch av julestemning.

3-Gjør hjemmelaget krans: Juletrær er selvfølgelig et must når det gjelder dekorasjoner, men kranser og greiner kan være et spennende alternativ. De kan lages på kort tid og gir en ekstra touch foran glassdøren din.

4-Lag noen papirhjerter: Bruk farget papir, klipp ut noen hjerter og lim dem på ribbene. Sett dem på veggen eller i taket for å skape en julestemning.

5-Lag et kreativt julepynt: Prøv å ta utnyttelse av noen gjenbruksmaterialer du finner rundt deg. Gamle CDer, popkornskåler eller strenger av sytråd kan alle bli veldig søte dekorasjoner.

Alt du trenger er litt tid og lidenskap for å oppdage nye måter å dekorere og sette pris på julen. Prøv å tenke utenfor boksen og maltaktigheten og utforsk nye materialer du kan bruke for å få de resultatene du ønsker. Hjemmelagde juledekorasjoner vil gi et mer personlig preg på julen din og vil utvilsomt glede deg og dine.