eller tekst.

Hjemmet ditt kan bli jule-koselig og festklart med noen enkle, men effektive triks.

1. Pynter hver nook og krok: Fra det ekstra hjulet under sofaen til kommoden, et hjørne eller rundt kaminen din- til og med det lille vinduet! Legg til noen børster og votiver, eller hjemmelaget aksent med litt glitter eller kongler. Dette gir et magisk inntrykk av at rommet er dekorert og fylt med oppmerksomhet på alle de lille detaljene.

2. Vær kreativ med julepynt fra dollarbutikker eller loppemarkeder: Bruk julepynt til å definere stilen og temaet til århundret. Den ubrukte hattestativet eller kurven som har ligget på loftet hele året er perfekt til å putte nye og gamle julepynten i. Bruk gavepapir til å slutte kurven for ekstra dramatisk effekt.

3. Kle opp veggene: Pynt opp veggene ved å henge opp julekort i et stort galleri, som århundrets greie, og følg opp med ramme rundt til de spesielle kortene. Farger som rød, grønn, gull og hvit fungerer fint, men prøv å variere mønstrene og teksturer for ekstra virkning.

4. Kast sengeteppene: Bytt ut sommerteppet med koselige sengetepper og pledd med en julestlig fargepakke. Et sengeteppe Large Berito Reversible fra Urbanara passer perfekt for å legge til et lunt streif, og holder rommet behagelig temperatur om natten.

5. Lek med belysning: Oppgrader din børstige lysestake eller dimmer ett eksisterende fokus på gjenskinn på veggene, vegg-lampene eller andre lysinnretninger for en avslappende følelse. Styrene kan også dekoreres med litt julepynt, som kongler eller gulltråd.

Uansett hvordan du vurderer å dekorere hjemmet ditt i denne spesielle tiden, er det alltid viktig å huske at det er innflytelsen som teller mest. I tillegg til kreative triks og objekter, kan du gjøre det til et fargerikt hjem ved å fylle det med de varme tonene av gjestfrihet, leven og handling. Prøv å gi deg selv tid til å koble av og nyte julen. Ved å følge disse tipsene, kan du trolig oppnå julestemningen du alltid har håpet på. Urbanara har produkter som vil bidra til å dekorere hjemmet ditt og en spesiell stemning for hele familien å nyte.