.

Leflatet vet vi at desember er måneden der planlegging for jul starter, det er på tide å få startet på det store eventyret – Julefeiringen vår! Det tar mye tid og energi å skape en magisk jul hvor hele familien kan nyte ferien og det kan være et drømmescenario å slippe helt stressen som Juleforberedelser kan skape. For å hjelpe deg på vei til den beste julehjemmet kan vi gi deg følgende tips:

  1. Start tidlig – Det lønner seg å starte planlegging av Julehjemmet tidlig. Det krever en god del av deg å skape den magiske stemningen, så det er viktig å begynne tidlig for å hente ut det beste som julen har å tilby.
  2. Tenk farger og lyseffekter – Lyseffekter, farger og belysning er en av de viktigste ingrediensene for en god jul, tenke utenfor boksen og eksperimentere med forskjellige farger og stabler. Du kan for eksempel lage din egen hjemmelaget adventslykt eller dekorere veggene med forskjellige papirkurver, som gir en moderne julevibb.
  3. Gi positiv energi – Det er alltid noe magisk i luften i julen, det er viktig å gi dette med uansett hvor du er. Tenk utenfor tradisjonelle juleplott og dekk bordet med nyttig juleutstyr som for eksempel julelykter, julelok, kranser og andre dekorasjoner.
  4. Flatlytt julegaver – Når vi snakker om julehjem, betyr det selvfølgelig også gaver. Selv om tradisjonelle gaver er koselig kan det være et fint å tenke utenfor boksen og komme opp med mer personlige ideer til hyggelige overraskelser til høytiden. Kjøp gatespilleren et vinylalbum de elsker, eller få en tenåringskjæreste et koselig skjerf.
  5. Lag matopplevelser – Julehjemmene våre er fullpakket med mat og rettigheter. Bruk det til å lage spesielle juleopplevelser som gjestene kan huske. Hva med å lage en julepizza, ferdig pyntet med julekaramell, frosne bær og julesmaksatte? Det vil definitivt være en stor hit!
  6. Få nærhet og trivsel – Få venner og familie rundt seg og nyt julen sammen. Start dagen med å spise god mat, ha lange diskusjoner eller ta deg en kveldstur. Det er viktig i julen å få slappe av, diskutere kloke tanker og få gode vitser amid dentonene av det som allerede er et mesterverk.
  7. Skap noen minner – Det å feire jul betyr ikke nødvendigvis å fylle det med overflødige gaver eller klatre opp til mest ekstravagante dekorasjoner. Bare vær tilstede, og skap de vanlige opplevelsene som kan frynsegoder i familiens minnebok.
  8. Embrace det nye – Det finnes alltid en mulighet til å gjøre noe nytt og spennende med julen. Følg trendene som stadig blir oppdatert og oppdatere ditt miljø med relevante materialer og forbedre de nye teknologien som for eksempel stemningslys eller virtual reality juleopplevelser.

Skaper du et magisk hjem fylt med gode stemninger og koselig juledekorasjon, så vil julen garantert bli en fin opplevelse for ditt hjem. Det viktigste er å huske på å ikke bekymre deg for det perfekte julehjemmet; la heller magien skape et hyggelig miljø løst basert på personligpreger og tradisjonelle juleplott.


Selv om juletiden kan by på en masse stress, så er det viktig å ta julen som den er; fokuser på den positive energi og trivsel som vil gi deg et minneverdig opphold. God jul!