.


Har du nettopp oppdatert din iPhone og nå har du problemer med skjermen som ikke fungerer som den skal? Trøbbel med skjermen er aldri gøy, men det er heldigvis noen tips og triks som hjelper deg å fikse det. Her er noen tips og triks som kan hjelpe deg å fikse problemet med iPhone-skjermen som ikke fungerer etter en oppdatering.

1. Start iPhone-en på nytt. Noen ganger når du har problemer med iOS-en, kan det hjelpe å starte enheten fra bunnen av. Slik gjør du: trykk og hold volum-opp/volum ned og hjemme-knappen samtidig, og hold de nede inntil det vises en Apple-logo. La deretter alle knappene og la enheten starte på nytt.

2. Tilbakestill innstillingene. Om du fremdeles sliter med skjermen etter å ha startet enheten på nytt, kan det være en god ide å tilbakestille innstillingene. Denne handlingen går ut på å fjerne alle brukerinnstillingene slik at du kan starte fra bunnen. Følgende trinn viser deg hvordan du gjør det: trykk på innstillinger og trykk deretter på generelle innstillinger, trykk på tilbakestill og trykk til slutt på «tilbakestill alle innstillinger».

3. Kontroller iPhone-maskinvaren. Om det fremdeles ikke fikset problemet, ta en titt på maskinvaren i iPhone-en. Slik kontrollerer du maskinvaren: ta ut SIM-kortet og se om skjermproblemet er løst. Om det fungerer godt, kan det tyde på at det er et SIM-kortspesifikt problem som krever at du tar kontakt med SIM-leverandøren din. Ellers kontroller antennen som står bak SIM-kortet. Sjekk at den er riktig satt inn.

4. Last ned en iOS-oppdatering. En ganske vanlig årsak til skjermproblemer er når enheten din ikke har de nyeste oppdateringene. Det som skjer er at når du går tilbake til en eldre versjon av iOS, begynner skjermen å oppføre seg på uventede måter. Så se etter standard iOS oppdateringer og last dem ned så fort som mulig. Du kan finne disse oppdateringene i innstillinger, generelle oppdateringer.

5. Tøm iphone-minnet. Du har sannsynligvis mye ting lagret i iPhone-en din som bruker opp minneplassen og dett er et kjent problem som fører til skjermfeil. Slik tømmer du minnet: åpne App Switcher, trykk og hold knappen og trykk deretter på tøm aller for å lukke alle åpne programmer.

6. Gi Apple-enheten en hard reset. Noen skjermproblemer overvinnes ved å gi enheten en hard reset. Dette er et ganske standard skritt som praktiseres etter mye feilsøking, og det går helt fint. For å gi en iPhone en hard reset: trykk og hold volum-opp og volum-ned, og trykk samtidig på hjemme-knappen. La deretter knappene slippe og du vil få et skjermlås som lar deg starte på nytt. Prøv denne teknikken hvis ingenting annet har fungere.

Det er å håpe at disse tipsene og triksene hjelper deg å håndtere skjermproblemet som oppstår når du oppdaterer en Apple-enhet.

Som et forventet resultat handler det om å finne de riktige løsningene ved riktig feilsøking, og de spesifikke løsningene som passer deg best. Husk at om feilsøking gjøres riktig, vil problemene du opplever alltid føre til bedre resultater.