/title.

Apple har nettopp utgivelsen av iOS 17, og mange kompatibilitetsproblemer som legen med. Vi har samlet flere tips og triks som vil hjelpe deg å legge til rette for at iOS 17 skal fungere optimalt.

1. Oppdatering av drivere

iOS 17, som alle andre nye versjoner av iOS, krever at drivere er oppdatert for å sikre at alle maskinvarekomponenter kobles riktig og fungerer sammen. Brukere bør alltid være forsiktige når de installerer nye versjoner av iOS, da nye versjoner ofte krever at spesielle drivere installeres. Å oppdatere driverne før installasjon av iOS 17 er avgjørende for å sikre at iOS 17 fungerer optimalt.

2. Kompatibilitetskontroll før oppgradering

Før du starter prosessen med å oppgradere til iOS 17, må du kontrollere kompatibiliteten mellom maskinvaren og andre programmer som er installert på enheten. Slik kan man unngå at kompatibilitetsproblemer oppstår. Man bør alltid kontrollere app-programvaren som brukes på enheten for å se om de støtter iOS 17, for å unngå ytterligere problemer.

3. Mellomlagring

Mellomlagring er veldig viktig når du oppgraderer til iOS 17. Mellomlagring innebærer å ta sikkerhetskopi av all informasjon og data som er tilgjengelig på enheten før man foretar oppgraderingen, slik at man har en ekstra sikkerhet og kan gjenopprette dataen om det skulle oppstå problemer under oppgradering.

4. Systemoppdateringer

Systemoppdateringer er avgjørende for å sikre at iOS 17 fungerer optimalt. Systemoppdateringer kan lastes ned og installeres via App Store. Enheten må også oppdateres med oppdateringer fra Apple’s webside, og man bør også sørge for at enheten kjører den nyeste versjonen av Apple-operativsystemet før man installerer iOS 17.

5. Resetting av App Store

Hvis enheten ikke reagerer som den skal etter at du har installert iOS 17, kan det være lurt å tilbakestille App Store for å få den til å fungere som før. Denne prosessen kan gjøres ved å åpne appene og deretter navigere til innstillingene. Derfra kan du tilbakestille App Store og prøve installeringen av iOS 17 igjen.

Dette er noen enkle tips og triks du kan følge for å få iOS 17 til å fungere optimalt. Enda flere tips er tilgjengelig, slik som å bruke enhetshåndterer-verktøy som «iMyFone Umate Pro» for å gjøre det å sette opp iOS 17 så enkelt som mulig. Det er også viktig å være klar over endringene som iOS 17 har gjennomgått, slik at det lettere å bruke den nye versjonen. Sørg for at du er godt forberedt og følger disse tipsene. Da bør du ha ingen problemer å komme i gang med å ta iOS 17 i bruk.