.

Julen er nær! Boliginnredning til jul er et veldig populært tema. Med det store utvalget av julegaver og dekorasjoner som finnes for å gi ideer til boliginnredning, kan det være utfordrende å vite hva som skal velges. Her er noen tips og triks om hvordan du kan innrede stua, entreen, kjøkkenet og andre deler av boligen for å oppnå et stilig utseende i førjulstiden.

1. Skap en magisk stemning med lys og dekorasjoner

Om du vil skape en festlig stemning i føréjulstida, skal du investere i lyseffekter. Før i tida brukte man takpendeltenner og stearinlys for å belyse hjemmet, i tillegg til fargerike julelys som henges opp utendørs. Det er mange lyseffekter og andre dekorasjoner å velge blant for å lage en julestemning i hjemmet. Vakre lys og oransje lys som gir et lekkert uttrykk.

2. Organisere ned ting som ikke hører hjemme i julen.

Før du begynner å dekorere hjemmet, er det viktig å organisere ned ting som ikke hører hjemme i julen. Det er lite som ødelegger stemningen som støv og rotete møbler, og det er derfor lurt skape en fleksibilitet og åpning eller spalte som du kan utnytte når du dekorerer stua og andre deler av boligen. Plantebokser, figurer og håndfargede dekorasjoner tar ofte plass, og disse kan plasseres strategisk ut for å dekorere boligen. Ikke glem å legge vekk gjenstander som du ikke trenger for å skape mer plass og en betraktelig stemning.

3. Velg nøytrale farger for en rolig jul

Det er mange som bruker store mengder rødt, gull eller hvitt når de dekorerer boligen for jul. Imidlertid, hvis du ønsker å oppnå en roligere stemning, kan du velge nøytrale farger som hvitt, grått eller oliventrær. Disse fargene gjør at du kan gi et bredt spekter av anledninger, som henger opp lys, stearinlys, dekorasjoner og mye mer. Sammen med disse nøytrale fargene, kan du også velge litt nattblått for et stilig utseende. Lysene vil skape en varm og innbydende atmosfære, noe som passer perfekt med mørketiden vi har i desember.

4. Legg til julkranser og blomsterhøringer for å fullføre utseendet.

For å gjøre jul følelsen fullstendig, er det å legge til julkranser og blomsterhøringer et veldig godt valg. Disse dekoreringene gir et helt nytt og interessant utseende til hjemmet ditt, og de kan plasseres utenfor og innenfor, og oppfattes av alle som bor og besøker deg. Du kan også henge opp kranser på veggen, og dekke den opp med godteri og slik for et søtt utseende.

5. Oppgrader med fint servise og juledekorasjoner.

Det er vanskelig å skille julen og servise, men du kan oppdatere stua og kjøkkenet med noen få nye dekorasjoner og servise til jul. For eksempel kan du velge søte koppsett og en pyntet tallerken, som kan benyttes både til lunch og skikkelig middag. Dette er en fin måte å legge til julestemningen til rommet på. Du kan også gå for porselenskopper og fin porselen, spesielt for å imponere gjester foran fristende julaften middag.

6. Velg de riktige tekstilene.

Det er enkelt å lage en rød og grønn førjulstid og julemiddag uten å bruke tekstiler. Blant de mest populære tekstilene som brukes til å oppnå et veldig stilig utseende, er ull og skinn. Du kan ha noen få røde og grønne pledd, som bør samsvare med farger ellers i det innredede rommet, samt friske puter for et friskt og bekvemt utseende.

7. Legg til noen ekstra dekorasjoner.

Sjekk kjøkkenet og stua for generell oppgradering og dekorativ styling. Dette inkluderer pyntegjenstander som kan plasseres på kabinetter og andre overflater. Juleløker, berger og andre lekre dekorasjoner kan legge til den magiske stemningen som er kjennetegn på julen.

8. Legg til dine egne personlige berøringer.

For å gi julefeiringen din litt personlig preg, er det lurt å gjøre det samme med dekorasjonene som du henter inn hos din lokale interiørdesigner. Spør designerne om å hjelpe til med å mikse farger og style gjenstander sammen for å gi et enkelt og elegant utseende. En av grunnene til at folk foretrekker designerdekorasjoner er at de er kreative og du har passe partier som passer til følelsen av jul.

For å oppsummere, husk at det går ann å gi boligen det store preget av høytiden, uansett hvilket design eller estetikk du vil skape. Med de tipsene som er nævnt ovenfor, kan du lett dekorere hjemmet ditt for å skape en bemerkelsesverdig julestemning.

Husk at juleinnredning er like mye om hvordan du får det til å føles i tillegg til hvordan det ser ut, som det er hva designspråket ditt er.