Velkommen til Costa Blanca, et av Spanias mest populære turistmål for en grunn. Med sine fantastiske strender, rik kultur og pulserende natteliv, er det et perfekt reisemål for alle som ønsker å nyte ferien fullt ut. Men med så mange aktiviteter og natteliv å velge mellom, kan det være overveldende å vite hvor man skal begynne. Derfor har vi satt sammen denne omfattende guiden med tips og triks for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av oppholdet ditt her på Costa Blanca.

1. Utforsk de vakre strendene

Costa Blanca er kjent for sine nydelige strender, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med kilometer på kilometer av gyldent sand og krystallklart vann, er strendene her et paradis for sol- og strandelskere.

En av de mest populære strendene er Playa del Postiguet i Alicante. Med sitt vakre landskap og utvalg av barer og restauranter, er det et perfekt sted å tilbringe en dag med soling og bading. For en mer avslappende atmosfære, kan du besøke den vakre stranden Cala Fustera i Benissa, som er omgitt av pittoreske klipper og krystallklart vann.

2. Opplev den rike kulturen

Costa Blanca er ikke bare kjent for sine strender, men også for sin rike kultur og historie. Ta en tur til Altea, en sjarmerende by med smale brosteinsbelagte gater og hvite hus med blomsterkledde balkonger. Her finner du også den vakre kirken Nuestra Señora del Consuelo, som er et ikonisk landemerke i byen.

Hvis du er interessert i historie, bør du ikke gå glipp av et besøk til Elche, som er kjent for sin palmelund og sin vakre katedral. Her kan du også besøke det arkeologiske museet, som inneholder artefakter fra romerske og muslimske bosetninger.

3. Dans natten lang

Costa Blanca er kjent for sitt pulserende natteliv, og det er nok av steder å besøke for å danse natten lang. Benidorm er spesielt kjent for sitt utvalg av barer og klubber, og er et must for alle som vil oppleve det beste av Costa Blanca-nattelivet.

Et annet populært sted er Alicante, som har en blanding av trendy nattklubber og koselige barer langs marinaen. Uansett hva slags musikk du liker, vil du finne et sted som passer dine preferanser.

Konklusjon

Costa Blanca er et reisemål som virkelig har noe for enhver smak. Fra de vakre strendene til den rike kulturen og det livlige nattelivet, er det et perfekt sted å tilbringe ferien. Vi håper at våre tips og triks har gitt deg noen ideer til hva du kan gjøre og se under oppholdet ditt på Costa Blanca. God reise!