Vi har en spennende konkurranse for deg der du har muligheten til å vinne en Siemens EQ.9 s300 kaffemaskin til en verdi av 13.190 kr! Denne fantastiske kaffemaskinen er det ultimate tilbehøret for kaffekjennere som ønsker å oppleve enestående smaker og kvalitet i hver eneste kopp.

La meg ta deg gjennom noen av de imponerende funksjonene til Siemens EQ.9 s300 kaffemaskinen:
• Cappuccinatore: Med den integrerte cappuccinatore-funksjonen kan du enkelt lage deilige cappuccinoer og andre melkebaserte kaffedrikker. Skap perfekt skum med bare et trykk på en knapp.
• One-Touch-funksjon: Gled deg over enkelheten med Siemens EQ.9 s300, hvor du kan lage din favorittkaffe med bare ett trykk. Espresso, americano, latte macchiato – du navngir det, og kaffemaskinen vil levere det.
• Keramisk kvernmekanisme: Kaffebønnene males til perfeksjon takket være den keramiske kvernen. Dette sikrer en jevn og nøyaktig malingsgrad for å oppnå den beste aromaen og smaken.
• AromaDouble Shot-funksjon: For de som liker ekstra sterke kopper med kaffe, vil AromaDouble Shot-funksjonen være en favoritt. Den doble malings- og bryggeprosessen gir en intens og fyldig smak uten bitterhet.
• Variert drikkeutvalg: EQ.9 s300 gir deg muligheten til å velge mellom et bredt spekter av drikkevarianter. Fra espresso og ristretto til cappuccino og café au lait, vil du alltid finne noe som passer din smak.

Vinneren trekkes 1. september 2023.

DELTA I KONKURRANSEN HER